Rántott csirkecomb

Rántott csirkecomb

Egységár: 3165,- Ft/kg
Csomagban: 600g
1899 Ft
Fritőzben
Serpenyőben
Sütőben
Csirkecomb felhasználásával készült, gyorspácolt, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék, hozzáadott ivóvízzel. A hozzáadott ivóvíz a pácléből származik.
Összetevők:
pácolt csirkecomb (74%) {csirkecomb (64%), ivóvíz (7%), ízesítő és adalékkeverék [glükózszirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só}, panír {panírmorzsa [BÚZALISZT, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, BÚZALISZT, paníradalék (BÚZALISZT, étkezési só, előgélesített BÚZALISZT), paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok), ízesítő keverék (étkezési só, dextróz, fűszerkivonatok), fokhagymapor}, napraforgó étolaj. Nyomokban SZÓJÁT, TEJET, TOJÁST, ZELLERT, MUSTÁRT és SZEZÁMMAGOT tartalmazhat.
Elkészítési javaslat:
Serpenyőben / olajsütőben: a csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 170°C-on 13-15 perc alatt melegítsük át.

Sütőben: melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 22-25 percig.
A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti adatok tájékoztató jellegűek. Szükség szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel megfelelően átforrósodott-e.
Átlagos tápérték 100 g–ban:
Energia 918 kJ / 219 kcal
Zsír 9,1 g
-amelyből telített zsírsavak 1,9 g
Szénhidrát 22 g
-amelyből cukrok 1,1 g
Fehérje 12 g
1,00 g

További javaslataink

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy elsőként értesülhess új termékeinkről és akcióinkról!
Kövess minket!