Összetevők:
Hullámos hasábburgonya.
burgonya, napraforgó étolaj.
Csípős csirkemell stick.
csirke mellhús (41%); víz; panírmorzsa [(BÚZALISZT, étkezési só, élesztő, fűszerek);burgonyakeményítő; fűszerek (chili 0,17%); repceolaj; étkezési só, ízfokozó: E 621; fűszerkivonatok, aroma] BÚZALISZT, napraforgó étolaj; fűszerkeverék [burgonyakeményítő, étkezési só, glükózszirup, emulgeálószer: E450, E451; ízfokozó: E 621; fűszerek; fűszerkivonatok]; morzsa [BÚZALISZT, élesztő, étkezési só]; panírpor [BÚZALISZT, burgonyakeményítő, dextróz, fűszerek (chili 1,3%), étkezési só, ízfokozó: E621, aroma, fűszerkivonatok]. Nyomokban TOJÁST, TEJSZÁRMAZÉKOT, és SZÓJAFEHÉRJÉT tartalmazhat.
Elkészítési javaslat:
Hullámos hasábburgonya.
Olajsütőben vagy serpenyőben: készítse 175 °C -ra melegített olajban 4-6 percig.
Sütőben: készítse előmelegített sütőben 220 °C -on 15-20 percig. Sütési idő felénél forgassa át a terméket.
Csípős csirkemell stick
Elkészítési javaslat: Mikrohullámú sütőben történő elkészítése nem javasolt.
Serpenyőben vagy olajsütőben: Fagyasztott állapotban, bő, forró olajban vagy zsírban, kb. 160 °C –on, időnként forgatva 3-4 perc alatt elkészíthető
Az elkészítési paraméterek a berendezések teljesítményétől, típusától és az elkészítendő termék mennyiségétől függően változhatnak!