Összetevők:
tészta [BÚZALISZT, ivóvíz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változóarányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), cukor, élesztő, BÚZAGLUTÉN, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), módosítottkeményítő, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek]; tehéntúrós-ricottás töltelék (25%) [ivóvíz, TEHÉNTÚRÓ (17,3%), RICOTTA (16,6%), cukor, kukoricakeményítő, ÉDES TEJSAVÓPOR, módosított keményítő, morzsa (BÚZALISZT, ivóvíz, élesztő, étkezési só), TELJES TOJÁSPOR, természetes aromák, JOGHURTPOR, BÚZAKEMÉNYÍTŐ, vanillincukor, TOJÁSFEHÉRJEPOR, étkezési sav: citromsav]; felület [ivóvíz, TOJÁSSÁRGÁJAPOR].
A termék olyan üzemben készült, ahol DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, SZÓJÁT és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használhatnak fel.
Elkészítési javaslat:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmérsékletre.
2. A tepsi alját vékonyan kenje ki zsiradékkal (margarin, zsír stb.) vagy használjon sütőpapírt. A fagyott termékeket a tepsibe kell helyezni úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől 2,5 cm távolságra legyenek.
3. A termékek felületét vékonyan vízzel meg kell permetezni, ezután azonnal süthetőek.
4. Előmelegített gázsütőben, vagy elektromos sütőben 175°C-on (5-6. fokozat) 20-23 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 175°C-on 15-18 perc alatt aranybarna színűre kell sütni.
Sütőtípusonként a sütési hőmérséklet és a sütési idő eltérő lehet.