Összetevők:
BÚZALISZT, barack ízű készítmény (21,6%) (gyümölcsvelő, glükóz-fruktóz szirup, cukor, gyümölcsrost, víz, stabilizátor: nátrium-alginát, nátrium-citrátok, guargumi; étkezési sav: citromsav, színezék: karotinok, természetes aroma, szilárdítóanyag: kalcium-foszfátok, tartósítószer: kálium-szorbát, nátrium-benzoát), víz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változó arányban), víz, só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot
szabályozó anyag: citromsav), cukor, dextróz, édesmorzsa (BÚZALISZT, cukor, víz, élesztő, só), élesztő, módosított keményítő, BÚZAGLUTÉN, bambuszrost, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), finomított napraforgó-étolaj, tejfehérje, glükózszirup, sárgaborsórost, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek (SZÓJA); sűrítőanyag: xantángumi, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-foszfátok, aroma, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek.
A termék olyan üzemben készült, ahol CSILLAGFÜRTLISZTET, DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, TOJÁS- és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használhatnak fel!
Felhasználási útmutató:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmérsékletre.
2. A tepsi alját vékonyan kenje ki zsiradékkal (margarin, zsír stb.) vagy használjon sütőpapírt.
A fagyott termékeket a tepsibe kell helyezni úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől 2,5 cm távolságra legyenek.
3. A termékek felületét vékonyan vízzel meg kell permetezni, ezután azonnal süthetőek.
4. Előmelegített gázsütőben, vagy elektromos sütőben 175°C-on (5-6. fokozat) 20-23 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 175°C-on 15-18 perc alatt aranybarna színűre kell sütni.
Sütőtípusonként a sütési hőmérséklet és a sütési idő eltérő lehet.