Összetevők:
BÚZALISZT, ivóvíz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, nap-raforgó, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), sajt (3%) (TEHÉNTEJ, étkezési só, tejsavbaktérium-kultúra, oltóenzim, csomósodást gát-ló anyag: burgonyakeményítő), élesztő, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), felületkezelő anyag (ivóvíz, borsófehérje, dextróz, kukoricakeményítő), cukor, BÚZAGLUTÉN, édes TEJSAVÓPOR, teljes kiőrlésű ROZSLISZT, ROZSKOR-PA, ÁRPAMALÁTALISZT, starter kultúra, étkezési sav: tejsav, ecetsav, aroma, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek (amiláz, xilanáz, lipáz). A termék olyan üzemben készült, ahol DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, SZÓJÁT, TOJÁS- és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használhatnak fel!
Elkészítési javaslat:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmér-sékletre.
2. A tepsit fordítsa meg, hogy az alja kerüljön felülre, majd erre helyezze a sütőpapírt.
3. A fagyos termékeket vegye ki a zacskóból és tegye a tepsire úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől meg-közelítőleg 2,5-3 cm távolságra legyenek.
4. Sütést megelőzően a termékek felületét permetezze meg vízzel, ezután azonnal süthetőek.
5. Az előmelegített gázsütőben vagy elektromos sütőben 170-185 °C-on (5-6. fokozat) 14-18 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 170-185 °C-on 12-16 perc alatt süsse a kívánt színűre. Sütőtípusonként a sütési hő-mérséklet és a sütési idő eltérő lehet.
6. A sütést követően a termék fogyasztható.
A jobb élvezeti érték elérése érdekében a termék sütés előtt pihentethető, huzatmentes helyen, szobahőmérsékleten, 20-30 percig.