Összetevők:
tészta [BÚZALISZT, ivóvíz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pál-ma, napraforgó, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), cukor, élesztő, BÚZAGLUTÉN, módosított keményítő, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek (amiláz, xilanáz, lipáz)]; sárgabarack ízű készítményből készült töltelék (25%) [sárgabarack ízű készít-mény (86,8%) (gyümölcsvelő (almavelő, sárgabarackvelő (10%)), glükóz-fruktóz szirup, cukor, ivóvíz, sárgabarackrost, sűrítőanyag: nátrium-alginát, nát-rium-citrátok, guargumi; étkezési sav: citromsav, aroma, tartósítószer: nátrium-benzoát, kálium-szorbát, szilárdítóanyag: kalcium-foszfátok, színezék: karoti-nok), dextróz, zsemlemorzsa (BÚZALISZT, ivóvíz, élesztő, étkezési só), bam-buszrost, módosított keményítő], felület [ivóvíz, TOJÁSSÁRGÁJAPOR]. A ter-mék olyan üzemben készült, ahol DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, SZÓJÁT, TEJ- és ZELLERSZÁR-MAZÉKOT tartalmazó anyagot használhatnak fel!
Elkészítési javaslat:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmér-sékletre.
2. A tepsit fordítsa meg, hogy az alja kerüljön felülre, majd erre helyezze a sütőpapírt.
3. A fagyos termékeket vegye ki a zacskóból és tegye a tepsire úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől meg-közelítőleg 2,5-3 cm távolságra legyenek.
4. Sütést megelőzően a termékek felületét permetezze meg vízzel, ezután azonnal süthetőek.
5. Az előmelegített gázsütőben vagy elektromos sütőben 170-185 °C-on (5-6. fokozat) 14-18 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 170-185 °C-on 12-16 perc alatt süsse a kívánt színűre. Sütőtípusonként a sütési hő-mérséklet és a sütési idő eltérő lehet.
6. A sütést követően a termék fogyasztható.
A jobb élvezeti érték elérése érdekében a termék sütés előtt pihentethető, huzatmentes helyen, szobahőmérsékleten, 20-30 percig.